Ilmainen toimitus kaikille 75 € ylittäville tilauksille – tätä pienemmille toimitus 4,90 €

Toimitus

Saat automaattisen tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Riippuen sähköpostistasi tilausvahvistukset saattavat suodattua Roskaposti- tai SPAM-kansioon.

Lähetys

Lähetämme tilaukset 1-3 vuorokauden kuluessa. Kun tilaus on valmis lähetettäväksi, saat siitä lähetysvahvistuksen sähköpostiisi, joka sisältää toimituksen seurantatiedot.

Toimitustavat ja -kulut

Toimitus on ilmainen kaikille 75 € ylittäville tilauksille. Tästä pienemmille tilauksille toimituskulu on 4,90 €.

Yli 20 kg:n tilauksista (rehut) veloitamme toimituskulua aina 9 €.

Toimitamme kaikki tilaukset Matkahuollon Lähellä-paketti toimitustavalla. Lähellä-paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään pakettipisteeseen 1-3 arkivuorokauden kuluessa. Voit seurata pakettia seurantatunnuksen avulla.

EU-toimituksiin käytämme GSL:n palvelua. Toimituskulu kaikille tilauksille 25 €. Emme toimita EU:n ulkopuolelle.

Lähetys- ja noutopaikka

Matkahuolto, Matkahuollon asiamies, K-Market, R-kioski, Siwa, Valintatalo tai muu Matkahuollon pakettipiste.

Saapumisilmoitus

Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa.

Paketin noutaminen

Paketti noudetaan saapumisilmoituksessa ilmoitetusta toimipisteestä. Paketti luovutetaan henkilötodistusta vastaan. Henkilöllisyyden voi todistaa ajokortilla, passilla tai poliisin myöntämällä henkilökortilla. Jos paketin noutaja on muu kuin osoitekorttiin merkitty vastaanottaja, täytyy paketin noutajalla olla mukana henkilötodistuksensa lisäksi valtakirja.

Säilytys

Pakettia säilytetään maksutta 14 vuorokautta, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjän kustannuksella lähtöpaikkakunnan Matkahuoltoon.

Vahingoittunut paketti

Mikäli lähetys ja tuotteet ovat vaurioituneet kuljetuksessa, teet Matkahuollossa asiasta vahinkoilmoitus ja ole tämän jälkeen yhteydessä meihin.

Väärä osoite

Emme vastaa uudelleen postituksen kuluista, mikäli asiakkaan antamat osoitetiedot eivät ole oikein. Tässä tapauksessa meille palautunut paketti käsitellään noutamattomana pakettina. Noutamattomista paketeista veloitamme 15 € käsittelykulun, joka vähennetään hyvitettävästä summasta.

Muuta

Annetut toimitusajat ovat arvioita toimitusajoista. Scandinavian Horse & Dog Oy ei vastaa asiakkaalle koituvista vahingoista ja/tai lisäkuluista, mikäli toimitus viivästyy.