Ilmainen toimitus kaikille 75 € ylittäville tilauksille – tätä pienemmille toimitus 4,90 €

Toimitusehdot

Tämän verkkosivun omistaa ja sitä ylläpitää Scandinavian Horse & Dog Oy, Kovelahdentie 363, 39580 Riitiala Suomi, Y-tunnus 0933876-1, ALV numero FI0933876-1 (myöhemmin “Scandinavian Horse & Dog Oy”). Scandinavian Horse & Dog Oy toimii kaikkien tällä sivustolla myyntiin tarjottujen tuotteiden myyjänä.

Ehtojen soveltaminen ja hyväksyminen

Näitä myyntiehtoja ja niiden päivityksiä sekä mahdollisia muutoksia sovelletaan tällä https://scandinavian-horse-dog.myshopify.com/ sivustolla tehtyihin kaikkiin tilauksiin ja myynteihin.

Tekemällä tilauksen tuotteesta tai tuotteista Sivustolla sekä merkitsemällä hyväksyväsi myyntiehdot hyväksyt nämä ehdot.

Scandinavian Horse & Dog Oy saattaa päivittää tai muuttaa myyntiehtoja aika ajoin, eikä sillä ole velvollisuutta antaa etukäteisilmoitusta tällaisesta päivityksestä tai muutoksesta. Päivitykset ja muutokset näihin ehtoihin tulevat voimaan voimaantulopäivänä (ks. päivämäärä oikeassa yläkulmassa).

Scandinavian Horse & Dog Oy ei takaa Sivustolle pääsyä eikä se ole vastuussa mahdollisista ongelmista sivustolle pääsyssä.  

Tilaukset

Sivustolla tilauksen voi tehdä ja tuotteita ostaa luonnolliset henkilöt, jotka ovat yli 18 vuotta vanhoja ja joilla on nimissään käypä, Scandinavian Horse & Dog Oy:n hyväksymän pankin myöntämä luotto- tai pankkikortti. Asiakasta saatetaan pyytää antamaan henkilötietojaan Sivustolla (ks. Tietosuojaselosteemme siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi) ja asiakkaan antama sähköpostiosoite saatetaan pyytää vahvistamaan.

Scandinavian Horse & Dog Oy voi valintansa mukaan hyväksyä tai hylätä tilauksen. Tilauksen onnistuminen riippuu lisäksi tuotteen saatavuudesta. Scandinavian Horse & Dog Oy ei takaa kaikkien Sivustolla mainostettujen tuotteiden saatavuutta. Scandinavian Horse & Dog Oy pyrkii parhaansa mukaan ilmoittamaan tuotteiden kulloisenkin saatavuustilanteen sivustolla.

Tuotteiden esilläpito sivustolla ei muodosta Scandinavian Horse & Dog Oy sitovaa tarjousta myydä tuotteita, vaan mahdollisuuden asiakkaalle antaa sitova ostotarjous asiakkaan tilauksessa mainituista tuotteista. Hyväksymällä nämä ehdot asiakas hyväksyy lisäksi sen, että tilauksen tekeminen sivustolla tulkitaan sitovan ostotarjouksen tekemiseksi ja sitä tulkitaan näiden ehtojen mukaisesti. Asiakkaan tulee tarkistaa, että kaikki tarjouksessa mainitut tiedot ovat oikein. Tehdessään tilauksen asiakas vastaa siitä, että kaikki tilauksessa mainitut tiedot ovat todenmukaisia ja oikein, ja että hän on oikeutettu käyttämään luotto- tai pankkikorttia, jolla tilaus maksetaan.

Hinnat ja maksutavat

Sivustolla esitetyt hinnat ovat tuotteille vahvistettuja hintoja tilauksen tekohetkellä, paitsi mikäli hinta on selkeästi virheellinen. Scandinavian Horse & Dog Oy varaa oikeuden muuttaa tuotteiden hintoja milloin tahansa antamatta etukäteisilmoitusta siitä. Hinnat sisältävät kulloinkin voimassaolevan arvonlisäveron osuuden. 

Sivusto saattaa hyödyntää palveluntuottajina kolmansia osapuolia maksun vahvistamiseksi, ja asiakas saatetaan ohjata kolmannen osapuolen ylläpitämälle ja omistamalle sivustolle, jolla on oma tietosuojaselosteensa. Kolmannen osapuolen omistavalle sivustolle luovutettuja henkilötietoja käsitellään kolmannen osapuolen tietosuojaselosteen mukaisesti.

Maksupalveluntarjoaja

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Asiakaspalvelu: ma–su 6.00–23.00
asiakaspalvelu@checkout.fi
0800 552 010

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy.  Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti. 

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan Scandinavian Horse & Dog Oy:lle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja Mash (ent. Euroloan). Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Mikäli maksat tilauksesi heti verkkopankissa, huomioithan, että selaimen on maksun jälkeen palattava takaisin verkkokauppaan, jotta tieto maksusta siirtyy meille!

Jos kuitenkin suljet pankki-ikkunan vahingossa ennen kuin selain palaa automaattisesti kauppaamme takaisin, tilauksesi tila jää "odottaa verkkomaksua” tai ”peruuntunut" tilaan. Tarkista tiliotteeltasi, onko maksu veloitettu, ilmoita tilausnumerosi ja veloituspäivä meille, jotta voimme kohdistaa maksun ja ottaa tilauksesi käsittelyyn.

Saat automaattisen tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Riippuen sähköpostistasi tilausvahvistukset saattavat suodattua Roskaposti- tai SPAM-kansioon.Lähetys Toimitamme tilaukset seuraavan päivän kuljetuksiin.

Toimitustavat ja -kulut:

Tilaukset Suomeen

Toimitamme kaikki tilaukset Matkahuollon Lähellä-paketti toimitustavalla. Lähellä-paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään pakettipisteeseen 1-3 arkivuorokauden kuluessa.

Toimitus on ilmainen 75 € ylittäville tilauksille. Tästä pienemmille tilauksille toimituskulu on 9 €. Yli 20 kg:n tilauksille toimituskulu on aina 9 €.

Kansainväliset toimitukset

EU-toimituksiin käytämme GSL:n palvelua. Toimitus kaikille tilauksille 25 €. Emme toimita EU:n ulkopuolelle.

Vahingoittunut paketti

Mikäli lähetys ja tuotteet ovat vaurioituneet kuljetuksessa, teet Matkahuollossa asiasta vahinkoilmoitus ja ole tämän jälkeen yhteydessä meihin.

Väärä osoite

Emme vastaa uudelleen postituksen kuluista, mikäli asiakkaan antamat osoitetiedot eivät ole oikein. Tässä tapauksessa meille palautunut paketti käsitellään noutamattomana pakettina. Noutamattomista paketeista veloitamme 15 € käsittelykulun, joka vähennetään hyvitettävästä summasta.

Muuta

Annetut toimitusajat ovat arvioita toimitusajoista. Scandinavian Horse & Dog Oy ei vastaa asiakkaalle koituvista vahingoista ja/tai lisäkuluista, mikäli toimitus viivästyy.  

Vaihto ja palautus

Kaikilla ostoksilla on 14 päivän palautusoikeus, joka lasketaan tavaran vastaanottamishetkestä lähtien. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön, avaamaton ja alkuperäisessä kunnossa. Asiakas vastaa palautuksesta ja siitä aiheutuneista kuluista. Ennen postitusta, ilmoitathan meille palautuvasta paketista os. info@scanhd.fi ja sisällytät sähköpostiisi alla olevat tiedot.

  • Nimi, osoite ja puhelinnumero.
  • Tilausnumero, löytyy sekä kuitista että tilausvahvistuksesta.
  • Palautuksen syy (vapaaehtoinen tieto). 
Palautuksen käsittely

Kun palautus on saapunut meille, palautamme rahasi 10 päivän kuluessa samalle maksutavalle, jota käytit tilauksen tekemiseen. Saat tästä ilmoituksen sähköpostiisi.

Noutamaton paketti

Huomioithan, että noutamatta jättäminen ei vastaa palautusta. Noutamattomista paketeista veloitamme 15 € käsittelykulun, joka vähennetään hyvitettävästä summasta. 

Virheellinen tuote

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Tämän jälkeen vaihto- ja palautusoikeus raukeaa. 

Vastuunrajoitus

Scandinavian Horse & Dog Oy ei vastaa mistään virheistä, epätarkkuuksista, puutteellisuuksista tai muista vioista, viiveistä tai erheellisyyksistä Sivuston sisältämässä tiedossa. Scandinavian Horse & Dog Oy vastaa ainoastaan siitä, että tuote soveltuu tavanomaiseen käyttötarkoitukseensa. Scandinavian Horse & Dog Oy ei vastaa mistään suorasta, epäsuorasta tai välillisestä vahingosta (sisältäen muttei rajoittuen liiketoiminnan, sopimuksen, tuotteen tai tiedon menetyksestä taikka liiketoimintojen estymisestä), joka aiheutuu Sivuston käyttämisestä, käytön estymisestä tai Sivuston sisällöstä, näistä ehdoista, riippumatta siitä, perustuuko kyseinen vahinko sopimukseen, oikeudenloukkaukseen vai muihin perusteisiin. Tätä sopimuskohtaa ei kuitenkaan sovelleta silloin, kun Scandinavian Horse & Dog Oy tai sen valtuuttama asiamies on rikkonut velvollisuuksiaan tahallisesti tai törkeästä huolimattomuudesta ja kyseisestä rikkomuksesta on aiheutunut hengenmenetys tai henkilökohtaista vahinkoa; tai mikäli vahingon korvausvelvollisuus seuraa tuotevastuulainsäädännöstä.

Immateriaalioikeudet

Ellei näissä ehdoissa toisin ole esitetty, kaikki tämän Sivuston sisältöön liittyvät immateriaalioikeudet (sisältäen, muttei rajoittuen tavaramerkkeihin, domain-nimiin ja kuviin) kuuluvat yksinomaan Scandinavian Horse & Dog Oy:lle tai sen sopimuskumppaneille ja ovat suojattu sovellettavan lain mukaisesti.

Tietosuoja

Scandinavian Horse & Dog Oy käsittelee Sivustolle luovutettuja henkilötietoja vain asiakkaan tilauksen toteuttamiseen (ks. Tietosuojaseloste).

Ylivoimainen este

Scandinavian Horse & Dog Oy ei pysty täyttämään näiden ehtojen mukaisia velvollisuuksiaan tai palveluitaan johtuen epätavallisista tai epäsuotuisista olosuhteista, jotka ovat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella (kuten, muttei rajoittuen seuraaviin: työtaistelutoimenpiteet, yhteiskunnalliset levottomuudet, sota tai luonnonkatastrofit), ei sitä voida pitää korvausvelvollisena vahingosta, joka aiheutuu tällaisen esteen aiheuttamasta viivästyksestä. Mikäli tällainen tilanne ilmenee, Scandinavian Horse & Dog Oy ilmoittaa siitä asiakkaalle niin pian kuin mahdollista. Mikäli tilanne kestää yhtäjaksoisesti yli kaksi (2) kuukautta, voidaan liiketoimi peruuttaa kumman tahansa osapuolen toimesta.

Verkkosivun käyttö

Asiakkaalle myönnetään rajoitettu käyttöoikeus Sivustolle. Asiakas ei saa tallentaa, käyttää, esittää julkisesti, toimittaa tai edelleenvälittää Sivuston sisältöä tai mitään Sivuston tai sen käytön kautta saatua materiaalia kolmannelle osapuolelle paitsi niissä rajoissa, kun se on sallittu tekijänoikeuslainsäädännössä. Asiakas ei saa väärinkäyttää Sivustoa. Asiakas ei saa syyllistyä tai yllyttää rikolliseen tekoon, välittää tai levittää virusta tai muuta vahingollista, teknologisesti haitallista materiaalia, rikkoa luottamuksellisuusvelvoitettaan tai käyttäytyä uhkaavasti tai säädyttömästi. Asiakas ei saa hakkeroitua Sivustolle, korruptoida tietoa, aiheuttaa häiriötä muille käyttäjille, lähettää roskapostia tai yrittää haitata Sivuston tai sen kautta lähestyttyjen tietokoneiden tai tietokonejärjestelmien suorituskykyä tai toimintaa.

Tulkinta ja puutteet

Mikäli jokin tässä esitetyistä ehdoista on sovellettavan lain mukaan pätemätön osittain tai kokonaan, ei kyseisen ehdon pätemättömyys vaikuta muiden tässä esitettyjen ehtojen voimassaoloon.

Sovellettava laki

Näihin myyntiehtoihin, kuten myös kaikkiin muihin Scandinavian Horse & Dog Oy:n ohjeistuksiin sovelletaan Suomen lakia ja yksinomainen toimivalta on Suomen tuomioistuimilla.